Werken bij Urgo Medical

De bedrijfscultuur van Urgo Medical, gezien door Laurent Faugère, CEO van het bedrijf

“Als u bij Urgo Medical komt werken, zult u ontdekken dat onze diverse teams verspreid over de wereld samenwerken aan onze gemeenschappelijke missie. Onze bedrijfsmissie “Healing People” stelt ons in staat om samen met zorgprofessionals een verschil te maken om de wonden van hun patiënten beter te genezen.

Deze missie leidt ons elke dag, zorgt ervoor dat we onszelf willen overtreffen en versterkt onze trots om erbij te horen.

De afgelopen jaren is het bedrijf enorm gegroeid. We hebben meer dan 1.400 medewerkers in dienst en zijn uitgegroeid tot een groot internationaal bedrijf met aanwezigheid in Europa, Azië en ook in Noord- en Zuid-Amerika. We hebben zorgprofessionals voorzien van behandelingen die het leven van hun patiënten aanzienlijk verbeteren en daar zijn we erg trots op.

Ten slotte hebben we ook een sterke bedrijfscultuur opgebouwd. We zijn een lerende organisatie die de ondernemersgeest koestert en we zijn bereid om onze teams te ontwikkelen en ze te betrekken bij onze missie.

Bij Urgo Medical zijn we ervan overtuigd dat iedereen, ongeacht zijn rol in het bedrijf, kan bijdragen aan de ambitie en missie van het bedrijf, onze cultuur kan belichamen en zo kan groeien binnen de organisatie.

Door u bij ons aan te sluiten, neemt u nu deel aan een groot persoonlijk avontuur en aan het toekomstige succes van het bedrijf.”