Wie zijn wij?

Urgo Medical, een Frans familie bedrijf

Urgo Medical is één van de drie divisies van de Urgo Group. Urgo Medical houdt zich bezig met de behandeling van acute en complexe wonden doormiddel van geavanceerde producten en diensten.

Onze missie: Healing people

Omdat wonden over de gehele wereld zorgen voor veel leed bij de patiënten, is het onze missie als toonaangevend en innovatief bedrijf, om zorgprofessionals elke dag te ondersteunen door hun hoogwaardige, wetenschappelijk bewezen behandelingen aan te bieden, zodat de patiënten eerder genezen en zij niet meer belemmerd worden door een wond.

Bij Urgo Medical zijn wij ervan overtuigd dat we het verschil kunnen maken omdat:

  • Wij de patiënt centraal stellen bij alles wat we doen. Wij geven een stem aan de patiënten zodat wij weten wat de behoeftes zijn en wij daarop onze oplossingen kunnen aanpassen.
  • Wij geven om zorgprofessionals. We werken nauw samen met zorgprofessionals om onze producten te verbeteren en te kijken waar wij de kennis kunnen vergroten op het gebied van wond- en compressiezorg.
  • Toonaangevend met wetenschap. Wij investeren voortdurend in R&D en leveren robuust klinisch bewijs omdat wij geloven in evidence-based medicine. 

Wereldwijd maken onze 1.400 medewerkers het verschil voor patiënten en zorgprofessionals en wij geloven dat ieder van ons kan bijdraagt aan onze missie: Healing people.

Urgo Medical in Nederland

Ons Nederlands hoofdkantoor is sinds 2017 gevestigd in Amsterdam. In Nederland zetten zes advance woundcare & compression specialisten zich elke dag in om de zorgprofessionals te adviseren op het gebied van wond- en compressiezorg. Zij worden hierbij ondersteund door het kantoor in Amsterdam. 

Wilt u ook graag advies van één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op.