Werken bij Urgo Medical en maak het verschil

Door lid te worden van Urgo Medical, zul je kennismaken met verschillende teams die verenigd zijn door een gemeenschappelijke missie, namelijk ‘Healting People’, waarbij we zorgprofessionals ondersteunen om mensen te genezen door op evidence-based behandelingen en innovatieve diensten te bieden, zodat patiënten hun leven weer op kunnen pakken.

Deze missie leidt ons elke dag, geeft ons de drive om onszelf te overtreffen en versterkt onze trots om deel uit te maken van Urgo.

Het bedrijf is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. We zijn bijna 1.600 mensen en we zijn een internationaal bedrijf geworden, met een directe aanwezigheid in Europa, Azië en ook in Noord- en Zuid-Amerika. We zijn erg trots op het feit dat we zorgprofessionals behandelingen hebben geleverd waarmee ze het leven van hun patiënten aanzienlijk kunnen verbeteren.

We ontwikkelen een lerende organisatie met een winnaarsmentaliteit, terwijl we onze teams betrekken bij onze missie.

Bij Urgo Medical geloven we dat elke collega, ongeacht hun rol in het bedrijf, kan bijdragen aan de ambitie en missie van het bedrijf, onze cultuur kan belichamen en zo kan groeien binnen de organisatie.

Vanaf het moment dat je bij het bedrijf komt, maak je deel uit van een prachtig menselijk avontuur en draag je bij aan het toekomstige succes van het bedrijf.